Integreer Headis in uw bedrijfsdag!

Tijdens bedrijfsevenementen kunnen de Headis spelers aan de werknemers de werking van de sport uitleggen. Teambuilding dagen worden georganiseerd en hebben een positieve impact voor de gezondheid en de motivatie van het personeel. Headis wordt gebruikt voor het rekruteren van studenten en jongeren met een diploma. Deze sport opent veel deuren in de universiteiten en scholen van Duitsland. Headis biedt een innovatie oplossing om creatief te scoren op sociale media.

Sterke communicatie dankzij Headis

Headis biedt unieke mogelijkheden voor de communicatie van het bedrijf. Headis hoort bij grote culturele, sportieve en lifestyle evenementen voor jongeren. Het nodigt bezoekers uit om het ook eens te proberen en de basis aan te leren.

Gebruik de uitzonderlijke exposure van Headis voor uw merk of uw bedrijf.

Enthousiaste spelers, intense wedstrijden zorgen voor een uniek eerste contact met de wedstrijden. De bezoekers associëren uw merk met een emotionele ervaring die ze niet snel zullen vergeten. Het verschil met andere sporten is dat headis de mogelijkheid biedt tot visuele elementen te plaatsen rond en op de tafel. Een camera, een toeschouwer, een foto journalist of een amateur filmer met zijn smartphone plaatst de video op een sociaal netwerk en brengt bij aan jouw visibiliteit van uw merk of bedrijf. Impact is gegarandeerd.